Építési Piaci Prognózis 2022-2025 - FRISSÍTÉS

Megrendelhető az Építési Piaci Prognózis 2022-2025 frissítése

Megrendelhető az Építési Piaci Prognózis 2022-2025 frissítése

Mi a véleménye: növekszik, stagnál vagy csökken?
Elindult az idei adatgyűjtés az építőipar jövőjéről

zöldkapocs

Kiket köt össze a Zöldkapocs?

Kiket köt össze a Zöldkapocs?

Kiket köt össze a Zöldkapocs?

Építési Piaci Prognózis 2022-2025 - FRISSÍTÉS - másolat

Felmérés az építkezők és tervezgetők körében – vacsorameghívással!

Felmérés az építkezők és tervezgetők körében – vacsorameghívással!

Felmérés az építkezők és tervezgetők körében – vacsorameghívással!

Ingatkab_plusz - másolat

HVG Ingatlan Plusz – mi írtuk...

HVG Ingatlan Plusz – mi írtuk...

HVG Ingatlan Plusz – mi írtuk...

webinarium

Webináriumok

Webináriumok

Webináriumok - Szerezzen hasznos tudásanyagot és továbbképzési pontokat!

Zold_Epites_Podcast

ZÖLD ÉPÍTÉS PODCAST MÁR 30 BESZÉLGETÉSSEL: NÉZZÜNK AZ ÉPÍTŐANYAGOK MÖGÉ

ZÖLD ÉPÍTÉS PODCAST MÁR 30 BESZÉLGETÉSSEL: NÉZZÜNK AZ ÉPÍTŐANYAGOK MÖGÉ

ZÖLD ÉPÍTÉS PODCAST MÁR 30 BESZÉLGETÉSSEL: NÉZZÜNK AZ ÉPÍTŐANYAGOK MÖGÉ

previous arrow
next arrow

„Ha olyan csapatot keresel, akinek nem kell elmagyarázni, hogyan működik az építőipar, a legjobb helyen vagy. Tájékozott, rugalmas, kreatív csapat a Build-Communication. Otthon vannak a konferenciák szervezésében, lebonyolításában, a hagyományos és új eszközök használatában B2B és B2C vonalon egyaránt. Dőlj hátra, és bízd magad rájuk!”

„Ha a Build-Communication munkatársaival dolgozom egy olyan szakmailag felkészült csapat támogat, akiknek piacismeretére és kiterjedt kapcsolatrendszere alapozott munkája stabil alapot jelent a cég kommunikációs aktivitásaiban.”

„A Build Communication felkészült csapata rengeteg segítséget nyújt nekünk a grafikai tervezéstől a komplexebb integrált marketing kampányok lebonyolításáig. Hála az ügynökség kiterjedt kapcsolatrendszerének, az építőipari szakismeretének, és a lelkes, jól felkészült csapatának, mindig jó minőségű, gyors, precíz munkát várhatunk tőlük. Külön kiemelném az ügynökség fáradhatatlan szakmai előkészítő munkáját, melynek révén olyan oktatásokon, képzéseken vehetünk részt, ami hasznos a mindennapi munkánk során a jelenben, és felkészít bennünket a jövőben várható változásokra. A Várépítő pályázaton keresztül évek óta karitatív munkát is végez a BC, ami hatalmas segítség a legjobban rászorulóknak.”

„Pár éve már, hogy munkakapcsolatba léptem a Build-Communicationnel és megismerhettem munkájukat. Szeretek velük dolgozni, mert szakmai hozzáértésük, előnyös kapcsolatrendszerük komoly segítségünkre volt a Melior Laser ismertségének növelésében, jó hírnevének erősítésében.

Különösen nagyra értékelem rugalmasságukat amelyre együttműködésünk során mindvégig szükség volt. Azonban mindig nehéz megállapítani, hogy a cég média megjelenései hoznak-e tényleges és igazolható forgalmat a vállalat számára. A Build-Communication csapatának hatékony munkáját igazolja továbbá, a Gyártástrend magazin szeptemberi számában megjelent szakmai cikkre hivatkozva a Melior Laser Kft. irodájába konkrét ajánlatkérés érkezett. Emellett az együttműködésünk során megjelent anyag a HVG weboldalán egy napon kétszer annyi látogatót hozott honlapunkra, mint egy átlagos napon.”

„A Leiernek a világon egyedülállóan széles a termékskálája.
Ez azt jelenti, hogy egyszerre több piacon kell helytállnunk.
Nem egyszerű a különböző piaci környezetekhez alkalmazkodni és hatékony kommunikációt folytatni. Számunkra óriási segítséget jelent egy olyan kommunikációs ügynökség, aki az összes piacot ismeri és tudja, hogy milyen eszközökkel lehet a célokat elérni.
Az évek óta tartó együttműködést a szaktudás mellett természetesen a kölcsönös szimpátia és a jókedvű megbeszélések is segítik.

„Ha olyan céget keresel, akinek nem kell a szájába rágni,
hogy mit szeretnél elérni, hogyan működik a piac, és ha nem szeretnéd egyedül érezni magadat a külföldön működő marketing osztályodtól távol, akkor a Build-Communication csapatára számíthatsz.

„Több mint 10 éve dolgozik a Meva a Build-Communication csapatával. Az ügynökség  előnye, a számunkra fontos szektor és célcsoportjaink fogyasztói szokásainak részletes és gyakorlati ismerete – és nem csak általánosságban – tekintettel arra, hogy a cég tevékenysége kimondottan az építőipar és építőanyag ipar terültére koncentrálódott. Számunkra kiemelt előnyt kínál, hogy ezt a szakemberek és építőipari döntéshozók körében szerzett évtizedes tapasztalatot használhatjuk üzleti céljaink elérése érdekében.

Gyorsmenü

Ez megy nálunk a Facebookon

Vegye fel a kapcsolatot Velünk!

Budaörs Office Park
Budaörs 2040, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6
Ügyfélkapcsolattartók +36 23 611-028
Irodavezetés és asszisztencia +36 23 611-029 
e-mail: iroda@buildmarketing.hu