Őszi frissítés: ezekre a kérdésekre is keresi a választ a független Építési Piaci Prognózis új kiadása

Milyen tendenciák várhatóak az építési piac tizenkét részpiacán országosan és regionális szinten?

Milyen okai vannak annak, hogy Magyarországon egy lakosra vetítve az építési teljesítmény csupán harmada-negyede a fejlett európai országokénak?

Miért összehasonlíthatatlanul nehezebb a lakáshoz jutás napjainkban, mint 2016 előtt, amikor a mai támogatási rendszer még nem létezett?

A legutóbbi, 2022. áprilisában megjelent - független, középtávú előrejelzésünk, az Építési Piaci Prognózis 2022-2025 frissítése már elérhető.

A tanulmány és annak közel 80 oldal terjedelmű  frissítésének forrásai között az építőiparban dolgozó szakemberek kérdőíves módszerrel gyűjtött véleménye is jelentős szerepet kap: hogyan látják az építésgazdaság különböző területein tevékenykedők a tendenciákat, az ágazat jövőjét.

Ha eddig még nem rendelte volna meg, tegye meg most!

Egy csomagban, a tanulmány és annak október elején megjelent frissítése változatlan áron, 350 000 Ft + ÁFA összegért vásárolható meg.

Amennyiben csak a napokban publikált anyagot szeretné megrendelni,  azt külön is elérhetővé tettük 100 000 Ft + ÁFA áron. 

További információ:
Build-Communication Kft.
Podmaniczky Anita, irodavezető
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / tel: +36 23 611 029

 

MEGRENDELOLAP Rajztábla 1

gomb prog keszitoi 2


Nyomtatás