Felmérés az építkezők és tervezgetők körében – vacsorameghívással!

Építkezés? Belevág? Felújítás? Bevállalja?
Vagy már túl is van rajta?
Felmérés az építkezők és tervezgetők körében – vacsorameghívással :) !

Az elmúlt közel egy év gyökeresen megváltoztatta az otthonteremtéssel, lakásvásárlással, felújítással kapcsolatos lakossági hozzáállást, véleményt, sőt a célokat, lehetőségeket is. Soha ilyen sok bizonytalanság nem övezte a gazdaság szinte összes szeletét, így az élet egyik legfontosabb háttere, a lakhatással kapcsolatos tervek megvalósítását. 

tablazat 09

A több évtizede a szakma véleményét szondázó Építési Piaci Prognózis kiadójaként úgy döntöttünk, hogy két kérdéssorból - egy 20 és egy 15 kérdést tartalmazóból - álló felmérést indítunk az építkezést, felújítást tervezők, vagy éppen azt befejezők körében.Milyen céllal kezdett felújításba és otthona melyik részén?

Milyen problémákkal szembesült, milyen problémákat vár?
Mennyire fontos az energiamegtakarítás és a fenntarthatóság a döntések során?
Mi alapján döntött építőanyagok, technológiák között?
Felmérésünkben ezekre, és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ.

Nyerje meg a 15 vacsorameghívás egyikét!

Aki megosztja véleményét és tapasztalatait, tehát legalább az egyik kérdéssort kitölti, megnyerheti a 15 db, egyenként 21 000 Ft értékű, két személyre szóló, háromfogásos vacsorameghívást, azaz a FELDOBOX élményutalványok egyikét! A nyertes a vacsora helyszínét az országszerte megtalálható éttermek közül választhatja ki. Nézzen utána itt:

https://www.feldobox.hu/termekek/gasztronomia/vilag-zamatai-gasztronomia

Aki azonban mindkét kérdéssort kitölti, dupla eséllyel indulhat a 2022. december 14-i sorsoláson. A felmérésben való részvétel önkéntes és anonim, amelynek során személyes adatot nem kell megadni, mindössze azt az e-mail címet, amellyel a kitöltő a sorsoláson részt kíván venni. Az e-mail címeket a Build-Communication a válaszoktól szigorúan külön, a hatályos GDPR szabályok és saját Adatkezelési szabályainak megfelelően kezeli.

A kérdőív kitöltését az alábbi linkre kattintva indíthatja el: "Véleményfelmérés építkezők, felújítók körében - az Építési Piaci Pprognózis fogyasztói felmérése" kérdőív - Kerdoivem.hu

Ha érdekli, hogy mi az évtizedek óta létező Építési Piaci Prognózis, kik a készítői és milyen célból, kinek készül, arról további információt itt talál: https://buildmarketing.hu/piaci-prognozis

Budapest, 2022. november 9.


Nyomtatás