guardian_slieder02.jpeg - másolat
guardian_slieder01.jpeg - másolat - másolat
1513x500_Guardian_slider_11.jpeg
1513x500_Guardian_slider_9.jpeg
1513x500_Guardian_slider_81.jpeg
1513x500_Guardian_slider_10.jpeg
1513x500_Guardian_slider_61.jpeg
1513x500_Guardian_slider_31.jpeg
previous arrow
next arrow

Guardian SunGuard: a látvány és a napvédelem egyensúlya

Üveghomlokzat tervezésénél akár igény vagy előírás miatt volt szükség nagy hatékonyságú üveg alkalmazása, a tervezés során könnyen előfordulhatott, hogy az általános megjelenés tekintetében eddig kompromisszumot kellett kötni. Az új Guardian SunGuard® SNX 70 azonban egyensúlyt kínál a napvédelem, a természetes fényáteresztés és a megjelenés között. Lássuk mit jelent ez röviden!

A Guardian Glass Europe SunGuard® eXtraSelective kínálatának legújabb, most bemutatott SunGuard SNX 70 modellje új, háromszoros ezüstbevonattal készült üveg, amely kiemelkedő napvédelmet és közel 70%-os természetes fényáteresztést biztosít a hatékony hőszigetelés mellett. Az új üveg kínált megjelenése esztétikusan letisztult és finom tükröződésével egységes látványt nyújt különböző tervezési alakzatok és betekintési szögek mellett is.

Image

Mit jelent ez a gyakorlatban?

A SunGuard SNX 70 a több természetes fény beengedése mellett biztosítja a mai elvárásoknak megfelelő energiatakarékosságot, és persze mindezzel hozzájárul a beltéri komfortérzehtez – legyen szó irodai vagy lakókörnyezetről egyaránt.

Javasolt üvegkombinációk

Az üveg különösen hatékony a Guardian UltraClear alapüveggel kombinálva; ez a változat SunGuard SNX 70 Ultra néven érhető el. A standard, dupla hőszigetelésű üveg 68% fényátengedést, 32% naptényezőt és 1,0 W/m2K Ug-értéket biztosít. A standard, tripla hőszigetelésű üveg is hasonlóan kiemelkedő teljesítményt nyújt: 62% fényátengedéssel, 30% naptényezővel és 0,5 W/m2K Ug-értékkel. Az új technológia kiváló átlátszóságának köszönhetően belülről és kívülről egyaránt nagyszerű színhűséget nyújt, a 13% külső tükröződése pedig elegáns karaktert ad az épület homlokzatának.

Az SNX 70 feszültségmentesített és hőkezelhető (HT) változatban is kapható.

Image

A SunGuard SNX 70 alkalmazásával a szükséges környezetvédelmi tanúsítványok is könnyebben megszerezhetők, ugyanis a Guardian amellett, hogy saját Környezetvédelmi terméknyilatkozattal (EPD) rendelkezik, ezen termékük a Cradle to Cradle Certified™ Products környezetvédelmi program független felmérése során bronz minősítést kapott, arany eredménnyel az „Anyagok újrafelhasználása” kategóriában.

Inspirálódjon a Guardian projektjei között: 

Az összes projekt megtekintése | Guardian Glass

Tudjon meg többet a Guardianről!

Trendek és innovációk | Guardian Glass

Guardian Glass

A Guardian Glass a Guardian Industries egyik fő üzletágaként a világ egyik legnagyobb üveggyártója, mely síküvegből, bevonatos üvegből és feldolgozott üvegből készült termékeket gyárt. A világ különböző országaiban 25 float-üveg gyárat működtető Guardian Glass kereskedelmi és lakóépületek külső és belső üvegfelületeihez, valamint járművekhez és műszaki cikkekhez gyárt float- és feldolgozott üvegtermékeket. A Guardian üvegtermékei egyaránt megtalálhatóak az otthonokban, irodákban, autókban és a világ legjellegzetesebb építészeti látványosságaiban. A Guardian Glass Science & Technology Center folyamatosan dolgozik a legmodernebb technológiákat felhasználó új üvegtermékek és megoldások létrehozásán, hogy az ügyfeleink lássák, mi az, ami lehetséges - see what’s possible®. Keresse fel a guardianglass.com weboldalt.

További cikk

Retrofit, a fenntartható homlokzat
Németh Árpád András
Németh Árpád AndrásArchitectural Sales Manager
Guardian Orosháza Kft.
+36 30 479 1828
anemeth@guardian.com
guardianglass.com

További cikk

A modern üvegezés és az energia-megtakarítás

További cikk

Cube Berlin: komplex esztétika és mérnöki pontosság egy épületben
Image

VEGYE FEL A KAPCSOLATOT VELÜNK!

Guardian Orosháza Kft.
Orosháza, Csorvási út 31, 5900
Nyitva tartás: 0–24
Telefonszám(06 68) 887 200

 

 

Adatkezelési tájékoztató dokumentumok (GDPR)
Copyright © 2021 Build Communication Kft. | Minden jog fenntartva.