WORK FORCE KFT.

„MEGFEFELŐ EMBERT A MEGFELELŐ HELYRE”

A hazai munkaerő kölcsönzési piac egyik meghatározó szereplője, a Work Force Kft. PR feladatainak elvégzésével 2012-2013-ban foglalkoztunk. A munkaerő-kölcsönzés népszerűsítésére és elfogadottá tételére hoztuk együtt létre a "VAN MUNKÁM!" kampányt, amelynek szerves részeként 2013-ban életre hívtuk a HR szakma számára információkkal szolgáló „Work Force Café” Rendezvénysorozatot.

A munka idején jellemző gazdasági körülmények között a gyakori létszámstop, és a termelő cégeknél a felvevőpiac erős szezonalitásai az általános foglalkoztatásra gyakran negatívan hatottak. A munkaerő kölcsönzési foglalkoztatási forma ma még nem olyan elterjedt Magyarországon. 2012-ben nagyságrendileg 130 000 foglalkoztatottat érintett e kérdés.

A 100 %-ban magyar tulajdonban lévő Work Force Kft. javaslatunkra életre hívta a „VAN MUNKÁM!” kampányt, amelynek célja a munkaerő kölcsönzés, mint foglalkoztatási forma széles körben ismertté és szimpatikusabbá tétele. Ez az üzenet képezte az integrált kommunikációs kampány alapját, aminek során havonta készítünk új PR anyagot ügyfelünk részére. Ezek között a munkaerő piaci aktualitásokon túl, nagy hangsúlyt fektetünk megbízónk szponzorációs politikájának népszerűsítésére, piackutatásai eredményeinek közzétételére, valamint a rehabilitációs foglalkoztatás során végzett kiemelkedő munkájára is.

Az általunk tervezett PR alapú média kampányban számos meghatározó gazdasági és humánpolitikai médiumban jelentek meg a cég üzenetei.

A PR tevékenységgel egy időben új szöveggel és grafikával frissítettük a Work Force Kft. bemutatkozó kiadványát és egy elegáns, számos felhasználásra alkalmas a cég arculatába illeszkedő mappát terveztünk és gyártottunk.

A „VAN MUNKÁM!” kampány szerves részeként 2013-ben életre hívtuk a Work Force Café Rendezvénysorozatot. A szakmai fórum célja, megbízónk jelenlegi és jövőbeni partnereiknek hírt adni a munkaerő piacot, a kölcsönzési és közvetítői munkaerőpiacot érintő legfontosabb aktualitásokról és teret biztosítani a HR szektorban dolgozók tapasztalatainak megosztására, megvitatására.

A 2013-ban két vidéki helyszínen, Miskolcon és Szegeden megrendezett szakmai fórumra a régióban működő legfontosabb vállalatok HR munkatársait hívjuk meg. A teljes körű rendezvényszervezésen túl cégünk közreműködött az események programjának összeállításában is.

BUILD-COMMUNICATION KFT.


  • 2040 BUDAÖRS
  • LIGET UTCA 3/2.
  • TEL: (23) 611-028 - Ügyfélkapcsolattartók
  • (23) 611-029 - Irodavezetés és asszisztencia

Build-Communication Kft. Facebook oldal Build-Communication Kft. youtube csatorna