previous arrow
next arrow
Slider

Műszaki megoldások előregyártással 2.0

Épületszerkezetek, tervezés, kivitelezés, magyar és nemzetközi projektek tapasztalatai

Online továbbképzés a győri Széchenyi István Egyetemen 2019. november 6-án felvett előadásokból, amely elvégezhető 2020. január 1. és december 31. között

Időtartam: kb. 4,5 óra előadás
MÉK 1,5 pont (272/2019)

Az elmúlt években egyre többször hallható, hogy a szakemberhiány leküzdése és a minőségi építés valamint a határidők betartása érdekében az egyik hatékony megoldás a felhasznált anyagok minél magasabb szintű előregyártottsága. Az online webináriumi anyag professzori előadások, megvalósult példák és konkrét műszaki megoldások segítségével tekinti át az előregyártás előnyeit és lehetőségeit, amelyek megismerése a tervezőtől a kivitelezőig, a felelős műszaki vezetőtől a műszaki ellenőrig minden szakember számára hasznos lehet.

Teljesítménykiírások a FAPEDIT -tel

Teljesítménykiírások készítése a FAPEDIT online asszisztens segítésével 

A Fapedit egy teljesítménykiírás készítéshez használható online segédprogram, melynek használatával az építészek rövid idő alatt, naprakész adatbázisból készíthetik el a kötelező kiírást.

Időtartam: kb. 4 óra előadás
MÉK 1 pont (271/2019)

A 2013 óta létező, a beépítendő építőanyagok műszaki teljesítményének meghatározását szabályozó 275/2013. (VII. 16.) Korm. Rendelet alapján a tervező feladata az építéshez általa felhasználni javasolt építési termékek műszaki specifikációjának meghatározása (CPR Rendelet). A résztvevők a videók segítségével, a szabályozási háttér áttekintésén túl, konkrét példákon tekinthetik át, hogyan készülhet a Rendelet szerinti teljesítménykiírás a vízszigeteléstől, a homlokzati és padló rétegrendeken át a tetőszerkezet kialakításáig.

Korszerű többrétegű falazatok és kerámia tetőfedések: műszaki megoldások egy kézből

webinarium youtube helyett

Korszerű többrétegű falazatok és kerámia tetőfedések: műszaki megoldások egy kézből

Online továbbképzés a 2019. november 14-én felvett előadásokból, amely elvégezhető 2020. március 1. és december 31. között

Időtartam: kb. 2,5 óra előadás
MÉK 1 pont (390/2019)

Hogyan tervezzünk szakszerű, korszerű, gazdaságos falazatokat? Melyek a tetőtervezés fő szempontjai a 21. században, hogy otthonunk valóban a benne élők kényelmét szolgálja? Mindezek megtervezéséhez milyen gyártói segítségre számíthatunk? Az online elvégezhető webinárium keretében konkrét példák segítségével sorra vesszük a korszerű falazatok és tetők tervezésének ökölszabályait, a felhasználható segédleteket, de nem hagyhatjuk ki a gazdaságossági szempontokat és a témát érintő hatályos jogszabályi környezet áttekintését sem.

Publish modules to the "offcanvas" position.