Elérhető a legfrissebb Építési Piaci Prognózis

2019. november 29-én sajtóesemény keretein belül mutattuk be az Építési Piaci Prognózis legfrissebb példányát.

Kis korrekciókkal, de 3 éve azonos ívet lát reálisnak az építésgazdaság egyik meghatározó, és 2009-től erős visszaesést mutató szegmense, az új lakások építése területén az Építési Piaci Prognózis vezető elemzője, Varga Dénes közgazdász. A független előrejelzés idén 21 500 lakással várja a 2016-ban indult élénkítési kísérlet hatásának csúcsát, 2020-ra pedig 16 000 db lakást tart reálisnak. Az anyag részét képező, ősszel közel 420 szakember által kitöltött kérdőív válaszadói 2020-ra minden részpiacon és minden megrendelői szektorban stagnálást jeleztek.

 

A teljes sajtóanyag itt érhető el!

Az Építési Piaci Prognózis novemberi kiadású, évente megjelenő független, középtávú előrejelzés, amelynek forrásai között szerepel az építőiparban dolgozó szakemberek – építészeik, kivitelezők és az önkormányzatok a szakterületen dolgozóinak - kérdőíves módszerrel évente kétszer gyűjtött véleménye. Online vagy nyomtatott példány vételára 350 000 Ft+ÁFA, amelyért a megrendelő a 2019. novemberben megjelenő anyag 2020. tavaszán készülő – kisebb terjedelmű – frissítését is automatikusan megkapja.

További információ:

Build-Communication Kft.

Podmaniczky Anita, irodavezető

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Tel:(23) 611 029


Nyomtatás