ÜGYFÉL VÉLEMÉNYEK

Ahogyan a gazdasági élet minden területén, úgy a lapkiadás esetében is a siker egyik fontos eleme a professzionális és megbízható partnerek megléte. Ilyen partner számunkra a Build-Communication, akinek a szakmaiságára, értékes együttműködésére és nem utolsó sorban a csapattagok kedvességére mindig számíthatunk.

Fehér Tivadar
Lapmenedzser
Magyar Építéstechnika

„2 éve már, hogy munkakapcsolatba léptem a Build-Communicationnel és megismerhettem munkájukat. Szeretek velük dolgozni, mert szakmai hozzáértésük, előnyös kapcsolatrendszerük komoly segítségünkre volt a Melior Laser ismertségének növelésében, jó hírnevének erősítésében.

Különösen nagyra értékelem rugalmasságukat amelyre együttműködésünk során mindvégig szükség volt. Azonban mindig nehéz megállapítani, hogy a cég média megjelenései hoznak-e tényleges és igazolható forgalmat a vállalat számára. A Build-Communication csapatának hatékony munkáját igazolja továbbá, a Gyártástrend magazin szeptemberi számában megjelent szakmai cikkre hivatkozva a Melior Laser Kft. irodájába konkrét ajánlatkérés érkezett. Emellett az együttműködésünk során megjelent anyag a HVG weboldalán egy napon kétszer annyi látogatott hozott honlapunkra, mint egy átlagos napon.”

Szili Erika
Marketing munkatárs
Melior Laser Kft.

A Build Communication felkészült csapata rengeteg segítséget nyújt nekünk a grafikai tervezéstől a komplexebb integrált marketing kampányok lebonyolításáig. Hála az ügynökség kiterjedt kapcsolatrendszerének, az építőipari szakismeretének, és a lelkes, jól felkészült csapatának, mindig jó minőségű, gyors, precíz munkát várhatunk tőlük. Külön kiemelném az ügynökség fáradhatatlan szakmai előkészítő munkáját, melynek révén olyan oktatásokon, képzéseken vehetünk részt, ami hasznos a mindennapi munkánk során a jelenben, és felkészít bennünket a jövőben várható változásokra. A Várépítő pályázaton keresztül évek óta karitatív munkát is végez a BC, ami hatalmas segítség a legjobban rászorulóknak.

Kanyuk László
Marketing Manager
Knauf Insulation Kft.

Ha a Build-Communication munkatársaival dolgozom egy olyan szakmailag felkészült csapat támogat, akiknek piacismeretére és kiterjedt kapcsolatrendszere alapozott munkája stabil alapot jelent a cég kommunikációs aktivitásaiban.

Nemere Judit
Cégvezető
Prefa Hungária Kft.

BUILD-COMMUNICATION KFT.


  • 2040 BUDAÖRS
  • SZABADSÁG ÚT 117.
  • TEL: (23) 611-028 - Ügyfélkapcsolattartók
  • (23) 611-029 - Irodavezetés és asszisztencia

Build-Communication Kft. Facebook oldal Build-Communication Kft. youtube csatorna