RUUKKI HUNGARY KFT.

A Rautaruukki és a SSAB acélgyártó cégek egyesülése után, 2015-ben az összeolvadással keletkezett új cég szakmai megjelenéseit és reklámkampányait kezeljük. A munka középpontjába az egyesülés után létrejött új termék, a Strenx különleges design-acél került.

A finn Rautaruukki csoport 2004-ben döntött úgy, hogy a Magyarországon használt Ranilla márkanéven ismert termékeit, Európa más országaihoz hasonlóan Ruukki márkanéven forgalmazza. A cégtől így 2005-ben első megbízásunk e névváltoztatási kommunikációs kampány megtervezése és lebonyolítása volt.

Az elmúlt 10 év során a Rautaruukki csoport különböző üzletágainak dolgoztunk: a kezdeti években fő megrendelőnk az építőipari termékeket és a csarnokokat forgalmazó üzletágak voltak. 2006. óta azonban döntően a Ruukki gépipari cégeket célzó acéltermékek forgalmazásával foglakozó Ruukki Metals üzletágnak dolgozunk.
A komplex kommunikációs ügynökségi feladatok között médiatervezői és –vásárlói feladatokat láttunk el, de a kapcsolódó kreatív anyagok tervezésében és gyártásában, valamint a PR munkában is a Ruukki partnere voltunk.

Ruukki print hirdetés

Ruukki print hirdetés

Ruukki print hirdetés

BUILD-COMMUNICATION KFT.


  • 2040 BUDAÖRS
  • LIGET UTCA 3/2.
  • TEL: (23) 611-028 - Ügyfélkapcsolattartók
  • (23) 611-029 - Irodavezetés és asszisztencia

Build-Communication Kft. Facebook oldal Build-Communication Kft. youtube csatorna