CÉGRŐL

MUNKAMÓDSZERÜNK: integrált kommunikáció és cégre szabott megoldások

Mindez 15 éves iparági ismeretre alapozva

Aki idén építkezik vagy felújít, az jövőre nem fog.
Aki idén építkezik vagy felújít az tavaly és idén keres információt, válik fogékonnyá az építőanyag gyártók üzeneteire.
Aki idén építkezik vagy felújít az jövőre már csak az elégedett „referencia” lehet, aki másoknak is ajánlja az általa megvett portékát.

Az építőipari cégeknek minden évben újabb és újabb magánvásárlókat, építtetőket, beruházókat kell meggyőzniük. Márkahűségről az ő esetükben ritkán beszélhetünk, ám környezetükben, mint referenciának jelentő szerepük lehet.
Nem így a véleményvezér célcsoportok esetén. Építőanyag gyártó cégenként a különböző szakemberek népes táborának tagjai – kőművesek, tetőfedők, burkolók, építészek és statikusok –az építőipari cégek kommunikációjának célcsoportja.

Az építőipari marketingnek tehát számos célcsoportja létezik, amelynek tagjai valamilyen módon befolyásolják a vásárlói döntéseket és akkor még nem vettük számításba a beruházókat, önkormányzatokat és a sajtó képviselőit. Számos kommunikációs csatorna és eszköz áll rendelkezésünkre, hogy a vásárlói döntést befolyásoló célcsoportok számára információt adhassunk át annak érdekében, hogy az információk birtokában, hitelesen tájékoztathassák jövőbeli vevőinket.

Gyakorlati tapasztalatunk bizonyítja, hogy az építőipari cégek sikerességéhez is hozzájárul, ha a marketingkommunikáció eszközeit kiaknázza és céljai elérésének szolgálatába állítja – legyen bármilyen apró is a rendelkezésre álló budget.

Partnerek vagyunk teljes körű reklámkampányok lebonyolításában, de szívesen működünk közre egy fontos célcsoport online, vagy direkt marketing útján történő hatékony elérésében is.
Mindebben jelentős tapasztalattal, a szükséges kapcsolatrendszerrel, és referenciával rendelkezünk.

DÍJAINK

BUILD-COMMUNICATION KFT.


  • 2040 BUDAÖRS
  • LIGET UTCA 3/2.
  • TEL: (23) 611-028 - Ügyfélkapcsolattartók
  • (23) 611-029 - Irodavezetés és asszisztencia

Build-Communication Kft. Facebook oldal Build-Communication Kft. youtube csatorna