Mosdófelújítási lehetőség két pályázat között

A 2020 évi Várépítő pályázat indulásától független lehetőségre hívjuk fel azon gyermekintézmények figyelmét, akik mosdó felújítást terveznek. A Homeinfo évek óta elkötelezett támogatója a gyermekintézmények fejújítását segítő pályázatnak. A 2020. január 17-19 között megrendezendő első Fürdőszoba Kiállítás szervezőiként éppen ezért úgy döntöttek, hogy a kiállítás apropóján is támogatás nyújtanak.

A „pályázatközi” felajánlás során a homeinfo.hu partnere, a Csomiép Kft. AquaPanna termékeket ajánlott fel, melyekre mindazok a gyermekintézmények pályázhatnak, melyek korábban már jelentkeztek a Várépítő Pályázatra. Az elnyerhető termékek: 10 tíz darab fehér színű toalett, azokhoz tartozó ülőke, illetve WC-papír tartó.
A toalett típusa: 1,06W702201 Molyöblítésű Álló WC 6l-es űrtartalommal, válaszható hátsó vagy alsó kifolyással. A toaletthez tartozik Arizona WC ülőke műanyag zsanérral Duroplast anyagból, illetve WC-papír tartó.

A pályázás jelentkezési határideje: 2019. november 25.

Pályázási feltételek: a következő jelentkezési űrlap kitöltésével van mód pályázni a felajánlásra: KATT IDE

Ezt követően az info@varepitopalyazat.hu címre három fotót várunk:

o egyet a pályázó intézmény egészéről,
o egyet a felújítandó mosdóhelyiségről,
o egyet pedig az intézmény mindennapjairól (például gyermekrajzok, játszó gyermekek, stb.)
A képek minőségi elvárása: 1 Mb méret.

További feltétel a fenntartói nyilatkozat e-mailben történő továbbítása info@varepitopalyazat.hu olyan intézményektől, amelyek önálló gazdálkodásra nem jogosultak. Ehhez formanyomtatvány a következő oldalon található: KATT IDE

Pályázat további menete: a beküldött képanyagokat a Várépítő pályázat Facebook-oldalán tesszük közzé, a nyertest közönségszavazással választjuk, tehát a legtöbb lájkot gyűjtött intézmény nyeri el a valós igénye szerinti, akar többszázezer forint értékű termékfelajánlást. Szavazni 2019. december 3-ától, egy héten át lehetséges majd. A sorsolás indulásáról minden pályázót értesítünk. A szavazás után nyerteseket hirdetünk, akik a kiállításon (BOK/Syma Csarnok, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.), 2020. január 18-án (szombat) este vehetik át a nyereményre jogosító dokumentumot.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a pályázaton csak azok a jelentkezések minősülnek érvényesnek, amelyek minden feltételnek eleget tesznek. A meghirdetett pályázatnak nem képezi részét a kivitelezési/beépítési költség, illetve a termékek elszállítása, ezekhez tehát önerő szükséges.

 


 


BUILD-COMMUNICATION KFT.


  • 2040 BUDAÖRS
  • LIGET UTCA 3/2.
  • TEL: (23) 611-028 - Ügyfélkapcsolattartók
  • (23) 611-029 - Irodavezetés és asszisztencia

Build-Communication Kft. Facebook oldal Build-Communication Kft. youtube csatorna