Magyarországi EPS Hőszigetelőanyag Gyártók Egyesülete

JELENLEGI ÜGYFELEK VOLT ÜGYFELEK ÜGYFÉL VÉLEMÉNYEK

Hőszigetelj a holnapért!
Magyarországi EPS Hőszigetelőanyag Gyártók Egyesülete (MEPS) edukatív kommunikációja a szükségszerűen vastagodó hőszigetelések népszerűsítéséről.

„Annak, aki építkezik, vagy az elkövetkező években felújítást tervez, a 2020. már nincs olyan messze.
Aki nem tájékozódik már most, az építkezés befejezése után meglepetés érheti.
A 2020. után életbe lépő EU harmonizált előírásoknak köszönhetően a jelenleg átlagosan 10 cm körüli homlokzati hőszigetelési vastagságok 20 cm körüli vastagságra fognak növekedni. Mindez azonban nem jelent dupla költséget, de dupla hőszigetelési hatékonyságot igen.”

Ezzel az üzenettel indult a MEPS 2016. őszi kampánya, amelynek gondozását pályázaton nyertük el. A munka során a PR és kreatív anyagok elkészítése mellett, a médiatervezés és –vásárlás is a mi feladatunk volt.
A kampány során a nyomatott sajtótól az online oldalakig számos felületen szólítottuk meg a célcsoportot és törekedtünk arra, hogy a több lépcsősre felépített kampány érdekes és figyelemfelkeltő legyen.
A kampány közel három hónapja alatt a kifejezetten az aktivitás támogatására, a hőszigetelés fontosságának sokszínű bemutatására életre hívott www.hoszigeteljaholnapert.hu oldalra összesen 4500 látogató érkezett.

Hirdetés kreatívja

Print

Print


Nagyobb térkép

BUILD-COMMUNICATION KFT.


  • 2040 BUDAÖRS
  • SZABADSÁG ÚT 117.
  • TEL: (23) 611-028 - Ügyfélkapcsolattartók
  • (23) 611-029 - Irodavezetés és asszisztencia

Build-Communication Kft. Facebook oldal Build-Communication Kft. youtube csatorna