MAGRO.HU - GAZDAG GAZDA KONFERENCIASOROZAT

A magro.hu az első online mezőgazdasági piactér, amely 2013. évi indulása óta mérvadó szakértője lett a területnek. A híroldalának látogatottsága havi 55.000, hírlevelét hetente 8400 agrár szereplő kapja meg. Az oldal a szektorban elfoglalt meghatározó szerepét bizonyítják a magyar gazdasági sajtóból érkező szakértői felkérések, valamint termelők és elemzők körében is népszerű magro Gabona-index.

A portál szakértői pozíciójának és az online mezőgazdasági kereskedelem terjedésének erősítése érdekében megbízónk évente országszerte megrendezi Gazdag Gazda Konferenciasorozatát. A fél napos szakmai eseményen a termelők számára kínál korszerű és hasznos információkat az online kereskedelemtől, az aktuális pályázati információkon és hatásos ártárgyalások praktikáin át, a korszerű mezőgazdasági termelés és agrometeorológia aktuális kérdéseiig.

A konferenciasorozat sikeréhez cégünk teljes körű rendezvény-menedzsment ellátásával járult hozzá, emellett az eseményt ügyfeleink körében népszerűsítve a rendezvények háttéripari blokkjának tartalmi feltöltésében is közreműködtünk.

A Magro.hu Gazdag Gazda Konferenciasorozat kisarculatának kialakítása is cégünk munkája.

BUILD-COMMUNICATION KFT.


  • 2040 BUDAÖRS
  • LIGET UTCA 3/2.
  • TEL: (23) 611-028 - Ügyfélkapcsolattartók
  • (23) 611-029 - Irodavezetés és asszisztencia

Build-Communication Kft. Facebook oldal Build-Communication Kft. youtube csatorna