Készül az Építési Piaci Prognózis

2016. 02. 25.

150 önkormányzat és 200 kivitelező szakember véleményét kérdezzük
A szakértői beszélgetésen hasznos vélemények hangzottak el
Készül az Építési Piaci Prognózis

Aszódi Tamás, ügyvezető - Knauf Insulation Kft., Vargha Dénes, az Építési Piaci Prognózis elemzője, Visi Zoltán, ügyvezető - Hella ÁNR Árnyékolástechnika Kft., Illy Gábor, ügyvezető - Baumit Kft.

Önkormányzatok és kivitelező szakemberek véleményét kérdezzük

Az építőiparban a jövő és a döntések megalapozott tervezéséhez, a tendenciák megítéléséhez kínál adatokat az évtizedekig létező, de immáron 2013. óta nem készülő Építési Piaci Prognózis.

A tanulmányt az elemzések mellett felmérések teszik teljessé. Már zajlik az a telefonos lekérdezés, amelynek során 150 önkormányzat releváns munkatársa, és 200 kivitelezési szakember véleményét kérdezzük a várható tendenciákról. Február végén pedig a prognózist készítését összefogó közgazdász, Vargha Dénes az építőipar meghatározó cégeinek vezetőivel beszélgetett az építőipart befolyásoló makrogazdasági és politikai aktualitásokról. Az anyag megjelenése 2016. áprilisára várható.

A Build-Communication életében nem ez az első ilyen átfogó piaci elemzés. 2012-ben, egyedülálló módon építőipari szakemberek 12 csoportjában, és a felújítást vagy lakásépítést tervezők, vagy azt éppen befejező magánemberek körében végeztünk IPARÁGI FELMÉRÉST. A felmérés célja volt, hogy átfogó képet igyekezzen festeni az építőipari piacról, az abban dolgozó szakemberekről, munkáikról, ismereteikről, valamint az ott megjelenő megrendelők, a magánépítkezők véleményéről, ismereteiről, döntési preferenciáiról. A 794 kivitelező, 202 építész és 600 magánvásárló körében végzett felmérés máig egyedülálló információt tartogat az érdeklődők számára.

BUILD-COMMUNICATION KFT.


  • 2040 BUDAÖRS
  • LIGET UTCA 3/2.
  • TEL: (23) 611-028 - Ügyfélkapcsolattartók
  • (23) 611-029 - Irodavezetés és asszisztencia

Build-Communication Kft. Facebook oldal Build-Communication Kft. youtube csatorna