Karácsonyi ügyfélparti: „A mesétől a valóságig”

2015. december 7.

A mesét és a valóságot összefogó karácsonyi partival készültünk ügyfeleinknek és a sajtó képviselőinek decemberben, hagyományosan a La Bodegita étteremben Lajsz András koktéljaival!

A mese oldalát Boldizsár Ildikó, író és meseterapeuta képviselte, akit Rózsa Péter a mesék jótékony hatásairól és a meseterápia eredetéről kérdezett. A valóság oldalához Varga Dénest hívtuk meg, aki az egykori DEM iroda tulajdonosa, közgazdász, és aki az elmúlt évtizedekben lakásépítési piaci prognózisaival segítette az építőanyag gyártó cégek döntéseit. Varga Dénes 2016 tavaszára egy átfogó Építési Piaci Prognózissal készül a Build-Communication Kft. közreműködésével, erről mesélt Rózsa Péternek a beszélgetés alatt. Rajki Diána, a Build-Communication Kft. tulajdonosa a Várépítő Pályázat 2015-ös sikereiről beszélt, majd elmesélte vendégeinek a pályázat 2016-os terveit.

„Szeretettel gondolok a szép estére és Rátok, a lelkes és gyönyörű csapatra! Nagy élmény volt Veletek lenni! További sok sikert kívánok, és azt, hogy maradjatok ennyire szépek, okosak, ügyesek!” /Boldizsár Ildikó, író, meseterapeuta/

BUILD-COMMUNICATION KFT.


  • 2040 BUDAÖRS
  • LIGET UTCA 3/2.
  • TEL: (23) 611-028 - Ügyfélkapcsolattartók
  • (23) 611-029 - Irodavezetés és asszisztencia

Build-Communication Kft. Facebook oldal Build-Communication Kft. youtube csatorna