Idén speciális témák a Frisomat szakmai továbbképzésén2016. június 02-án már 4. alkalommal hívta a Frisomat szakmai továbbképzésre partnereit Budaörsre, a Build-Communication Kft. székhelyére. Idén az acélcsarnokok speciális felhasználási területeit vettük sorra az akkreditált programon.

Az előadók célja, akár általánosnak mondható témákról, akár egészen speciális témáról beszéltek, mindig az volt, hogy az építészek eszköztárát bővítsék és naprakész tudást biztosítsanak. A megjelent építészek Garabics Krisztián tűzvédelmi szakértő és Hovanecz Gergely, EJOT Hungária Kft. rögzítéstechnikai kérdésekről tartott előadását értékelték a legszínvonalasabbra. Sok további érdekes és tartalmas szakmai előadást hallgattunk meg a következő cégek képviselőitől: Csodás Zoltán a Colt Hungária kft. , Gerendi Gábor a Ravatherm Hungary Kft., Czinege Károly a Czinge és Fiai Kft., Hadfalvi Márton a Poultry-tech Kft. és Murin Sándor a QPlan Kft. képviseletében.

Hagyományainkhoz híven a következő évben is szeretnénk a szakmai továbbképzést megszervezni, ahol örömmel látjuk régi és leendő partnereinket.BUILD-COMMUNICATION KFT.


  • 2040 BUDAÖRS
  • LIGET UTCA 3/2.
  • TEL: (23) 611-028 - Ügyfélkapcsolattartók
  • (23) 611-029 - Irodavezetés és asszisztencia

Build-Communication Kft. Facebook oldal Build-Communication Kft. youtube csatorna