FRISOMAT KFT.

Az acél csarnokrendszereket gyártó belga családi vállalkozás, a Frisomat cégcsoport magyarországi leányvállalat 2012-ben bízta meg cégünket egy számukra új célcsoport, az építészek irányában történő kommunikációs stratégia kidolgozásával. Javaslataink alapján az elmúlt években egyre fokozódó intenzitással jelenik meg a cég és üzenetei a szakmai sajtóban. A 2012-ben indított, megépült Frisomat csarnokokban tartott országos szakmai konzultáció továbbfejlesztéseként a Frisomat megkezdte építész tervezői hálózatának kiépítését. Utóbbi cél elérése érdekében, 2013 óta a hálózatban jelentkező tervezők számára rendszeresen szervezünk továbbképzéseket, ahol a résztvevők egyre mélyebben beleáshatják magukat a „Frisomat-világába”, amely mindig az aktuális szabályozással kapcsolatok információkkal válik teljessé.

A Frisomat Tervezői Hálózatának tagjai részletes ismeretekkel rendelkeznek a cég Magyarországon kínált versenyképes szolgáltatásaival és szívesen dolgoznak stratégiai partnerségben a céggel.

A szakmai rendezvények rendszerét döntően online felületeken megjelenő szakmai információk, cikkek, referenciákat bemutató írások kísérik.

Emellett a cég partnerei vagyunk a számukra az egyik legfontosabb célcsoport, a mezőgazdasági termelők irányában folytatott kommunikációban is.

A cég ismertségének növekedése mellett az általunk kezelt marketing aktivitások hatékonyságát bizonyítja a munka nemzetközi elismerése is. A Frisomat belga központja a tagországok technológiai illetve marketing területen végzett újításaiért, eredményeiért minden évben adományozott díját a marketing területen 2013-ban a Frisomat Magyarország nyerte el.

BUILD-COMMUNICATION KFT.


  • 2040 BUDAÖRS
  • LIGET UTCA 3/2.
  • TEL: (23) 611-028 - Ügyfélkapcsolattartók
  • (23) 611-029 - Irodavezetés és asszisztencia

Build-Communication Kft. Facebook oldal Build-Communication Kft. youtube csatorna