ÉV HÁZA

Év Háza - Építészeti Pályázat

Az Év Háza országos építészeti pályázat Magyarországon egyedülálló módon, a jelentős állami építészeti díjak mellett vált meghatározó elismeréssé az építész szakmában. Az Év Háza pályázatot, a díj korábbi adományozásának megszűnését követően, a díj új kurátora, Szoják Balázs nívó díjas építész élesztette újjá a szakmai szervezetek támogatásával 2008-ban azzal a nem titkolt szándékkal, hogy magyar építészeti díjak között ismét a neves elismerések közé tartozhasson. Ezt a célt rövid 5 éve alatt a mozgalom elérte: évről-évre a szakmai jelentős képviselői, nemzetközileg is értékes épületeikkel indulnak, a pályázat támogatói pedig a független szakmai szervezetek mellett jelentős gyártók.

Cégünk minden évben a pályázat teljes körű előkészítésén, lebonyolításán, valamint annak PR támogatásán dolgozik, amelyet évről-évre egyre jelentősebb PR visszhang kíséri.

Év háza 2017

A Zsolnay porcelánból készült Év háza fődíj

Év háza pályázat 2017. kreatív anyag

Dénes György átveszi Szoják Balázstól az Év háza fődíját

Év háza televíziós megjelenések:

A pályázat jelentőségét emeli, hogy a zsűri a magyar szakmai élet legjelesebb képviselőiből áll évről évre, és a beérkező pályaművekből kerül kiválasztásra az a tíz családi ház is, amely a Visegrádi Négyek családi házait bemutató, immáron hagyományos vándorkiállításon Magyarországot képviselheti. Az "Év háza" pályázat anyagát is tartalmazó és a Visegrádi Négyek családi házait bemutató kiállítás minden évben ősszel, az Építészet Világnapján nyílik meg, elsőként Magyarországon, majd elindul körútjára a visegrádi országokba.

A Zsolnay porcelánból készült Év háza fődíj

Év háza pályázat kreatív anyag

Borbás Péter DLA átveszi Szoják Balázstól az Év Háza fődíját

BUILD-COMMUNICATION KFT.


  • 2040 BUDAÖRS
  • LIGET UTCA 3/2.
  • TEL: (23) 611-028 - Ügyfélkapcsolattartók
  • (23) 611-029 - Irodavezetés és asszisztencia

Build-Communication Kft. Facebook oldal Build-Communication Kft. youtube csatorna