CREATON SOUTH-EAST EUROPE KFT.

2010. óta a Creaton szakmai rendezvényeinek szervezése és szakmai (tetőfedőknek, építészeknek szóló) pályázatainak bonyolítása mellett, teljes körű marketing kommunikációs partnerként készítjük a cég kreatív anyagait, prospektusait, írjuk és terjesztjük a termékeket népszerűsítő cikkeit és híreit, szervezzük nyomtatvány, POS, reklámajándéktárgy és munkaruha beszerzését, írjuk Tetőpont néven a cég szakmai célcsoportoknak szóló újságját - mintegy külső marketing osztályként dolgozunk.

Néhány, a legfontosabb és legérdekesebb feladatok közül.

Tetőszépségverseny – a szép tetők rangadója

A Creaton számára kiemelt fontosságú célcsoport a tetőfedő szakemberek köre, akik nem csupán ajánlják a cég termékeit, de a vevő elégedettsége is az ő termékismeretükön, szaktudásukon és hozzáállásukon múlik. Éppen ezért a Creaton hosszú évek munkájával nyerte meg Magyarország legjobb tetőfedőit, akik előszeretettel használják komplett és szakszerű tető kialakítását lehetővé tevő rendszereit. Az évenkénti oktatások, továbbképzések, felméréseken alapuló aktivitások, akciók, pályázatok mind e szakemberek munkájának támogatását szolgálták.
Cégünk e fontos célcsoporttal való kommunikációban döntő szerepet játszó Tetőszépségverseny lebonyolításán és díjátadó ünnepségének megszervezésén dolgozik.
Az évről évre egyre rangosabb, jó hangulatú rendezvények minden évben az Év Tetője Nívódíj pályázat előválogatója egyúttal, ahol a Creaton Tetőszépségversenyen jól szereplő tetők „tarolnak”.

Kovács Sándor, a 2015. évi Tetőszépségverseny győztese

A díjak

Creaton szakmai nap az esti rendezvény előtt

Építészkapcsolatok elmélyítése

A Creaton 2010-ben kezdett az építészekkel szorosabb kapcsolatot kiépíteni. Akkor még a fő üzenet a kerámia tetőcserép sokoldalú felhasználhatósága és tartóssága volt.
Mára a Creaton által képviselt Equitone szálcement homlokzatburkolatok és Eternit tetőre és homlokzatra való síkpaláinak, valamint a mezőgazdasági épületek felújítása esetén fontos hullámpala és Cedral burkolatok magyarországi képviselőjeként egy sor, az építészek számára izgalmas műszaki megoldást kínál a cég.
Az építészeket elérő szakmai cikkeken és reklám megjelenéseken túl a szakmai ismereteik frissen tartására alkalmas konferenciák szervezése, munkájuk elismerő szakmai pályázatok szervezése a legfontosabb feladatink közé tartozik.

A konferencia vendégei megismerhették a támogató cégek újdonságait is

Budapesten több mint 200 résztvevő hallgatta az előadásokat

A konferenciasorozaton kiállításra kerültek a MÉK évkönyvben szereplő építészek munkái

Tetőpont: időszakos magazin szakembereknek

A Creaton szakembereknek szóló időszakos magazinja évente 2x több mint 8000 példányban jelenik meg és jut el postán építészekhez, tetőfedőkhöz, beruházó cégekhez, szakkereskedőkhöz és az önkormányzat szakosztályaira.
28-36 oldal terjedelmű kiadvány elkészítése teljes folyamatát tekintve a mi feladatunk a tartalmi összeállítástól, a szakmai cikkek és referencia bemutatók megírásán át a grafikai megvalósításig és nyomdai kivitelezésig.

Tetőpont magazin 10. szám

Tetőpont magazin 9. szám

Tetőpont magazin 8. szám

Tetőpont magazin 7. szám

Tetőpont magazin 6. szám

Tetőpont magazin 5. szám

Tetőpont magazin 4. szám

Tetőpont magazin 3. szám

Tetőpont magazin 2. szám

Tetőpont magazin 1. szám

Reklámkampányok

2010 őszétől a Creaton a szakmai és fogyasztó célcsoport számára indított reklámkampányain teljes körű médiatervező- és vásárló, valamint kreatív ügynökségként dolgozunk. A kampányok célja – az ismertség növelésén kívül – a cég környezettudatos gondolkodásmódjának propagálása, valamint az akciók és újdonságok kommunikációs támogatása (kampánycsatornák: rádió, szakmai magazinok és online felületek, megyei napilapok). Munkánk eredményeként kijelenthetjük, hogy az építészek és tetőfedők, a szakmai és fogyasztói print és online fórumokon bárhol megtalálhatják a Creaton akcióit és reklámkampányait, valamint az általunk szervezett rendezvények közelebb hozták az építkezőket a Creatonhoz.

BUILD-COMMUNICATION KFT.


Build-Communication Kft. Facebook oldal Build-Communication Kft. youtube csatorna