Homlokzat 2020 – I.modul


Homlokzat 2020 – Homlokzati hőszigetelés, homlokzatképzés korszerű anyagokkal, színdinamika

Online továbbképzés a Baumit Kft. dorogi központjából, a 2020 május 29-én rögzített előadásokból, amely elvégezhető 2020 december 31-ig elvégezhető.

Időtartam: kb. 3 óra előadás
MÉK 1,5 pont (2020/77)

Már lehet jelentkezni a Homlokzat 2020. II. moduljára

…. amely szeptember 29-én kerül megrendezésre a Baumit dorogi központjában, hagyományos oktatási keretek között, de online részvételi lehetőséget továbbra is kínálva. A szeptemberi modulon a személyes részvétel ára – ellátással – 4000 Ft, míg az online részvétel térítésmentes, utóbbi esetén a továbbképzési pont megszerzésének feltétele online teszt elvégzése.

Részletek és jelentkezés:

http://buildmarketing.hu/buildrendezvenyek/72-mar-lehet-jelentkezni-a-homlokzat-2020-ii-moduljara 

Elkezdődött a visszaszámlálás a 2020. december 31. után élesedő új, szigorúbb épületenergetikai szabályozás életbe lépéséig. Pár hónapja van az építészeknek, tervezőknek és kivitelezőknek felkészülni a fenntarthatóság érdekében uniós szinten szigorított szabályozásnak való megfelelésre. A komplex szemléletű szakmai nap, mely a képzés I. modulja, remek lehetőséget kínál a naprakész ismeretek szerzésére, nem csak az épületenergetika témájában!

Időtartam: kb. 3 óra előadás
MÉK 1,5 pont (2020/77)

A képzés során górcső alá kerül a modern hőszigetelés minden követelménye, mint az épület energiamérlegének kulcstényezője. Felfrissíti az épületfizikai és tűzvédelmi alapismereteket, szó lesz páratechnikáról, különleges megoldásokról. A témák között szerepel a rendszerhasználat, rendszerszemléket, rendszerminősítés, a hőszigetelő rendszerek felépítése csakúgy, mint a színtervezés, színdinamika. De nem mehetünk el a hőszigetelő rendszerek kivitelezése és a leggyakoribb kivitelezési hibák mellett sem.

A képzés elvégzésének és a kamarai pont megszerzésének feltétele a kb. 3 órányi elődás tartalmára épülő online teszt kitöltése.

A pont megszerzését igazoló dokumentum a teszt helyes kitöltése után 14 munkanapon belül a résztvevő a regisztráció során megadott e-mail címére érkezik.

A videókat megtekintheti itt!A Homlokzat 2020 online képzés tesztje elérhető itt.

Már lehet jelentkezni a Homlokzat 2020. II. moduljára

amely szeptember 29-én kerül megrendezésre a Baumit dorogi központjában, hagyományos oktatási keretek között, de online részvételi lehetőséget is kínálva. A szeptemberi modulon a személyes részvétel ára – ellátással – 4000 Ft, míg az online részvétel térítésmentes, utóbbi esetén a továbbképzési pont megszerzésének feltétele online teszt elvégzése.

 

Részletek és jelentkezés:

http://buildmarketing.hu/buildrendezvenyek/72-mar-lehet-jelentkezni-a-homlokzat-2020-ii-moduljara


Nyomtatás