demo1_1

Adatkezelési tájékoztató

Frissítve: 2018.04.15.

Adatkezelő: Build-Communication Kft. Székhely: Terrapark 2040, Budaörs, Liget utca 3/2. Cégjegyzékszám: 13-09-125525, Adószám: 14598681-2-13, a Budapest Környéki Törvényszék Cégbíróság által bejegyezve, www.buildmarketing.hu, iroda@buildmarketing.hu

Az adatkezeléssel kapcsolatos információk
A Build-Communication Kft. saját és együttműködő partnerei, ügyfelei üzleti céljainak elérése érdekében folytatott tevékenységei során olyan aktivitásokat bonyolít (rendezvényeket, továbbképzéseket szervez, felméréséket, kutatásokat végez, promóciókat, nyereményjátékokat indít, szakmai újdonságokról tájékoztatást küld stb.), amelyek során gyűjti természetes és jogi személyek adatait, személyes adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám, munkahelyi adatok, számlázási adatok, Kamarai azonosítók stb.). Az adatgyűjtés módja online vagy offline regisztráció.
A személyes adatok kezelésére a regisztrációval adott felhatalmazás a Regisztráló a tájékoztatás ismeretében adott önkéntes hozzájárulásán alapul.


A regisztrációval a Regisztráló kijelenti, és kifejezett hozzájárulását adja, hogy a Build-Communication Kft., mint Adatkezelő, saját, és a vele együttműködő partnerei, ügyfelei üzleti céljait szolgáló aktivitások során a személyes adatait kezelje, valamint, hogy számára online hírlevelet, levelet, SMS-t küldjön.


Harmadik fél hozzáférése
A Regisztráló a rendszerünkben tárolt személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki. Harmadik félnek tekintjük a Build-Communication Kft. együttműködő partnereit, ügyfeleit. Harmadik fél a Regisztrálók számára szánt üzeneteit a Build-Communication Kft-n keresztül, hírlevél, E-DM, levél, vagy SMS formájában juttathatja el, amelyről a Regisztráló a regisztrációja során tájékoztatást kap, és ahhoz hozzájárulását adja.


Személyes adatok kezelésének megszűnése
A Regisztráló bármikor dönthet úgy, hogy az Adatkezelő az adatait törölje, és semmiféle további információt számára ne küldjön. A Regisztráló az adatkezeléshez adott hozzájárulását bármikor ingyenesen, indokolás és korlátozás nélkül visszavonhatja a hírlevelek alján elhelyezett leiratkozásra kattintva, vagy az iroda@buildmarketing.hu címen. A személyes adatok kezelésének megszüntetésére a fenti módokon jelzett kérés alapján az Adatkezelő a Regisztráló személyes adatait adatbázisából azonnal törli.


Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni: Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5. Telefon: (1) 391-1400 Telefax: (1) 391-1410 Email: ugyfelszolgalat@naih.hu

BUILD-COMMUNICATION KFT.


  • 2040 BUDAÖRS
  • LIGET UTCA 3/2.
  • TEL: (23) 611-028 - Ügyfélkapcsolattartók
  • (23) 611-029 - Irodavezetés és asszisztencia

Build-Communication Kft. Facebook oldal Build-Communication Kft. youtube csatorna