Bachl: Hőszigetelés mindenkinek


Ezzel a szlogennel indult 2017-ben a BACHL Hőszigetelőanyag-gyártó Kft. újrapozícionálási kampánya. Az elsősorban fogyasztói célcsoportra írt tavaszi kampány a cég új szlogenjének bevezetése is volt egyúttal.

A kampány középpontjában az az elgondolás állt, hogy szinte nincs olyan élethelyzet vagy életkor, amikor a hőszigetelés ne játszhatna valamilyen módon szerepet az életünkben.
Azaz mindenkinek van „dolga” hőszigeteléssel, mindenkinek van „sztorija” hőszigeteléssel, minden sztoriban ott van valahol a hőszigetelés.
Azaz hőszigetelésre mindenkinek valamilyen módon szüksége van. A BACHL pedig mindenki számára kínál hőszigetelő megoldást: fiatalnak és idősebbeknek, a pincétől a tetőig, kinek kinek, más és más okból vagy céllal.

A kampány kreatívja éppen ezért 6 különböző élethelyeztet mutatott be, ahol a szereplők különböző okból kerülnek kapcsolatba hőszigeteléssel, a hőszigetelés különböző élethelyzeteket „old meg” a maga módján.

Cégünk részt vett a BACHL pozícionálásában, az arra épülő kommunikációs koncepció kidolgozásában, a médiatervezésben, és a kreatív megvalósításban is, amelynek egyik vidám része a szükséges képi anyag előállítására szervezett fotózás volt.Vidám fotózáson készültek a kampány kreatívjaihoz szükséges képekBUILD-COMMUNICATION KFT.


  • 2040 BUDAÖRS
  • LIGET UTCA 3/2.
  • TEL: (23) 611-028 - Ügyfélkapcsolattartók
  • (23) 611-029 - Irodavezetés és asszisztencia

Build-Communication Kft. Facebook oldal Build-Communication Kft. youtube csatorna